Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці відео-анонс своєї участі шоу російського репера Басти GazLive.

Треба сказати, що на відео Світлана чи то п'яна, чи то просто дуже весела. А в кадрі кілька разів з'являється музичний продюсер співачки Наттела Крапівіна. Теж, до речі, дуже весела. На відео Лобода розповіла, що збирається брати участь в шоу Басти і попросила прихильників надсилати свої питання.

Зазначимо, що суть шоу GazLive, яке транслюється в YouTube, в тому, що ведучий Вася Баста запрошує до себе гостей на інтерв'ю і задає їм питання, які надсилають шанувальники гостя. Ось і Світлана, зібравшись на це шоу, просить фоловерів надсилати їй питання.

Варто відзначити, що у відео співачка з'явилася з дуже яскравим макіяжем, особливо на величезних губах. У кадрі вона спочатку сіла в не дуже пристойній позі, але незабаром Крапівіна трохи її втихомирила і в кадрі більше не з'являлися ноги Світлани. Відео співачки набрало безліч лайків, а шанувальники засипали її запитаннями.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Як ви справляєтеся з осінньою депресією?", "Яку оцінку Ви поставите собі як співачці і зірці?", "Про що Ви мрієте?", "Ви любите батька другої дочки?", "Чи готувалися ви заздалегідь до другої вагітності?", "Скільки років ви дружите з Нателлою?", "Чому доньку назвали Тільда?", "Чи вважаєте Ви російський реп тією поезією сучасності, яка залишиться?" "Ви до цієї музики прийшли шляхом маркетингових розрахунків чи це Ваші особисті уподобання?".

"Який колір ви любите?", "Світлана, яку свою пісню ви вважаєте най-най?", "Хто батько Тільди?", "Вам подобається Оля Бузова як співачка, і як людина?", "Чи можливо, що Ви запишете дует з Вірою Брежнєвої або Ані Лорак?", "Як ставишся до Брежнєвої та Сєдокової?", "Лобода лобудить?", "Світлано, а правда, що у вас відібрали титул Народної артистки України?", "Де справжня Лобода?", - пишуть шанувальники свої питання в коментарях.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.