Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці фотографію, підписи до якої написала зворушливий і загадковий пост про сильних жінок.

"У поранених жінок погляд сміливий, проникливий. В очах сталевий блиск, який виробляєш роками", - написала співачка.

На фото Світлана постала на огляд публіки в образі сильної жінки, чим зачарувала шанувальників. Співачка одягнена у великий білий піджак з підкоченими рукавами, під яким видніється темне боді в паєтках. Саме фото чорно-біле. Обличчя співачки на ньому звернено в камеру, а погляд дуже проникливий.

Шанувальники Світлани Лободи в коментарях розділилися на два табори. Одні питали в артистки, що сталося, а другі просто писали компліменти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Як сильно сказано. Світлана, ви розкішна", "Як правильно і красиво!", "Хто тебе поранив і куди?", "Світлана, будь щаслива і завжди кохана. Ти цього варта", "Чудова! Дивлюся і милуюся, стільки емоцій", "Красуня", "Дуже красива. Дуже!", "Нереальна ідеальна геніальна моя улюблена Лобода! Яка ж ти крута! І як правильно про сталь", "Космічна жінка. Шалений погляд", "Як завжди прекрасна", - пишуть користувачі в коментарях до фотографії зірки.

Раніше повідомлялося, що Лободу в червоному комбінезоні поперло на філософію. Зірка оприлюднила у своєму акаунті новий знімок з гарненькою затертою цитатою когось з класиків. На знімку Світлана Лобода позує у блискучому червоному комбінезоні і у величезному капелюсі.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.