Відома телеведуча програми "Ранок з Україною" Світлана Катренко знялася в ніжній та чуттєвій фотосесії і повністю оголилася для легендарного чоловічого журналу Playboy.

Фотографував телеведучу фотограф Дмитро Баранов. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Світлана показала, як насолоджується кожною миттю ранку. Вона постала перед камерою в еротичній напівпрозорій білизні і зовсім без неї. Ведуча позувала на ліжку біля вікна прикрившись тюлем.

На сторінках жовтневого номеру чоловічого журналу Світлана доводить, що свобода – це не ховатися за одягом і макіяжем, це означає відкинути сором з приводу свого тіла і насолоджуватися ним.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Світлана впевнена – задоволення починається зі свободи.

"Свобода полягає і в тому, щоб відчути, що все життя просякнута еротикою, коли ти прокидаєшся від ніжних обіймів і починаєш день з неспішних ласк", – зізнається Світлана Катренко.

Як стверджує телеведуча, їй довелося подолати особисту перешкоду, вперше зніматися оголеною для чоловічого журналу. Спочатку вона дуже хвилювалася і відчувала незручність, але змогла впоратися з цими почуттями.

"Для мене така фотосесія була справжнім викликом. Було і хвилювання, і незручності. Втім, я рада, що вдалося їх подолати, щоб довести, що кожна жінка – красива і приваблива. Навіть вранці ", – каже Світлана Катренко.

За допомогою цієї фотосесії ведуча закликала всіх жінок відкинути стереотипи і жити наповну так, як підказує серце.

Також ведуча каналу "Україна" поділилася пікантними подробицями і розповіла про ранковий секс і свій ідеальний початок дня.

"Мій ідеальний ранок – той, який можна провести в ліжку і нікуди не поспішати. Тільки якщо це не ефір каналу "Україна". Чи Люблю я ранковий секс? Безумовно так. Чи Люблю я ранок? Однозначно!", – каже телезірка.

Зазначимо, що для Світлани це перший досвід зйомки для глянцевого чоловічого журналу.

Нагадаємо, українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Ще недавно телезірка приміряла на себе образи нареченої і цариці блиску, як тепер порадувала шанувальників жіночним і сексуальним нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, зоозахисники продовжують дивувати громадськість різними акціями. Так, відомі особистості приєдналися до дуже цікавої фотосесії, в рамках кампанії Fishlove, яка повинна привернути увагу до питання надмірного вилову риби і захисти морських мешканців.

Також портал "Знай.uа" писав, відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чери обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість буквально приголомшила шанувальників голим знімком.