Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля показала фото зі свого візиту в місто Грозний. Увагу шанувальників привернуло те, що співачка подорожує на приватному літаку.

На одному з опублікованих знімків артистка позує на тлі приватного літака з величезним букетом у руках. Але ось наряд Оля підібрала дивний – на ній укорочені брюки, які нагадують спортивні штани з білими смужками з боків і туфлі на шпильці. "В цьому місті я набираюся сил. Спасибі", - коротко підписала фото співачка.

На ще одній фотографії Бузова позує вже в салоні літака. Вона в тому ж вбранні сидить за столиком, на якому стоїть їжа і келих шампанського. У підписі до фото зірка написала кілька рядків з своєї нової пісні. Шанувальники в захваті від своєї улюблениці, а багатьох вразила наявність у розпорядженні Ольги Бузової приватного літака.

"За чий рахунок приватний літак? Платників податків?", "Пипець... Коли ж я так жити буду?", "Дура непрошибаєма, я в шоці, що ти кому хочеш довести, що ти викидень дом2, або своєму колишньому футболюці-чоловікові, що ти комусь потрібна – нікому", "На приватному літаку? Вау", "Супер дівчина", "Красуня", "Атоми" неймовірна пісня, обожнюю, Ольга потрібно зняти кліп!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Бузова поїхала підкорювати Рим. На знімку Бузова постала перед шанувальниками в ніжно-блакитному платті, з-під розрізу якого визирають чи то труси, чи то шорти білого кольору. Оля не дивиться в кадр – її погляд звернений кудись удалину, а на обличчі сяє усмішка. На задньому плані видніється красива архітектура італійської столиці.

Нагадаємо, Бузова хотіла стати ангелом, але жест демона її видав.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.