Скандальна українська співачка Ані Лорак днями виступила з концертом у російському місті Барнаул і нарвалася на хвилю нищівної критики з боку фанатів.

Під час концерту співачка виконала пісню "Я же говорила" з відомого мюзиклу "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", де вона виконувала свого часу роль Оксани.

Відповідне відео артистка опублікувала у своєму Instagram. Однак не всім користувачам мережі сподобався її виступ. Більшість фанатів розкритикували манеру виконання Лорак.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо чесно, якось не дуже ця пісня в такому виконанні. Взагалі не в'яжеться. Чудово ж було, як у мюзиклі", "У казці це звучало краще", - пишуть користувачі.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, як проходить репетиція перед її концертом в Барнаулі. Співачка опублікувала у своєму акаунті коротке чорно-біле відео, на якому видно, що відбувається на сцені напередодні її виступу.

Треба сказати, що ролик явно спеціально змонтований, але досить дивний. На ньому можна побачити фрагменти майбутнього виступу співачки в її шоу "Діва" в Барнаулі. "Ми починаємо! Шоу "Діва". Барнаул", - коротко підписала ролик Ані Лорак. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію артистки.


Як повідомляв раніше Знай.ua, українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram дуже інтригуюче відео. Так, 18 жовтня артистка збирається зробити якесь зізнання, не давши жодного натяку, про що б це могло бути.

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що днями Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження".