Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, як проходить репетиція перед її концертом в Барнаулі. Співачка опублікувала у своєму акаунті коротке чорно-біле відео, на якому видно, що відбувається на сцені напередодні її виступу.

Треба сказати, що ролик явно спеціально змонтований, але досить дивний. На ньому можна побачити фрагменти майбутнього виступу співачки в її шоу "Діва" в Барнаулі. "Ми починаємо! Шоу "Діва". Барнаул", - коротко підписала ролик Ані Лорак. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію артистки.

"Спасибі за шикарне шоу! Шквал емоцій! Супер красиво! Супер талановито! Супер професійно! Кароліна, Ви приголомшливо красива, ніжна, зворушлива, шикарна жінка!", "Боже, Кароліна, ви неземна, спасибі за концерт", "Кльова пісня", "Кароліночка, дякую за шикарний концерт! Спасибі за щирість, добро, позитив, за море позитивних емоцій! Дякую за щастя!", "Концерт був просто чудовий! Браво!", - пишуть захоплені шанувальники, які побували на концерті Лорак.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що читає книги. Так, фотографія з книгою в руках з'явилася в записі Ані Лорак в мережі. На фото співачка позує з яскравим макіяжем у схожій на спортивну кофті, а лице прикриває книгою під назвою "Роздуми. В чому наше благо?". У підписі до фото Лорак запитує своїх підписників, що вони читають.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці скаженіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлючені.