Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження". Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Не так давно ми писали, що артистка анонсувала свою участь як наставника в російському шоу "Голос. Перезавантаження" рекламним постером з нею і трьома іншими членами журі. Тепер же Лорак опублікувала сюжет російського Першого каналу, в якому розкриваються всі подробиці нового сезону популярного пісенного шоу.

Відзначимо, що в промо-ролику Ані Лорак розповіла, чим для неї є музика. Також на відео видно перші кадри шоу, яке вийшло в ефір 12 жовтня. Колегами-наставниками української співачки в російському шоу стали лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров, музичний продюсер Костянтин Меладзе і репер Баста.

Відзначимо, що новий сезон шоу "Голос" стартує через тиждень після фіналу "Голосу. 60+". Прем'єра в ефірі Першого каналу під назвою "Голос. Перезавантаження" призначено на 12 жовтня. Єдина представниця прекрасної статі серед членів журі раніше брала участь як наставниці в українському "Голосі країни".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лорак приперлась в Київ і виступила на Інтері. Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram, що недавно повернулася в українську столицю. Фотографії з геолокацією Київ артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі. Відомо, що скандальна знаменитість, яку в українських засобах масової інформації давно охрестили "запроданкою", приїхала в Україну заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала фотографії у відвертій сукні з глибоким декольте.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці скаженіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлюсені.