Співачка українського походження, яка вже не перший рік мешкає в Росії, Таїсія Повалій черговий раз дала привід шанувальникам замислитися про свою суперечливу позицію.
Нещодавно у соціальних мережах вона опублікувала фото, де відкрито хизується своєю поїздкою у Санкт-Петербург.

"Мене сьогодні Пітер зустрів прекрасною погодою і любов'ю", - прокоментувала вона.


При цьому під знімком росіяни висловили своє захоплення і навіть запитували, чи збирається українська співачка влаштовувати тур по російських містах.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


Нещодавно її чоловік продюсер Ігор Ліхута тим не менш говорив зовсім інше: переконував російську пресу, що нікуди вони з дружиною не виїхали і нібито досі живуть у Києві:

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

"Найбезглуздіші чутки, які про нас пустили, ніби ми кинули все в Україні та переїхали жити до Росії. Це, звичайно, не так. Таїсія Повалій, як і раніше, живе в Києві, де у нас є і квартира, і будинок. І їхати нікуди не збирається, незважаючи на те, що можливості працювати там вона позбавлена - нам не дозволяють виступати в рідній країні, забороняють радіостанціям випускати в ефір наші пісні навіть українською мовою. І Тая, народна артистка України, раз у раз стикається з негативом на свою адресу. У Києві живуть мама Таїсії та наш син. Зрозуміло, їхати вони не збираються", - зазначав Ліхута.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій


Щодо російської нерухомості, він також все заперечує. Говорить, що орендують у Москві квартиру вже десять років поспіль, а свого житла не купили.


Дивіться: Микола Баскова і Таїсія Повалій


Нагадаємо, Панін спробував виправдатися за свою ганебну витівку.
Як повідомляв Знай.ua, колишній Лорак відреагував на її розлучення з Муратом.
Також Знай.ua писав, 10-річний фанат затьмарив на сцені вокаліста Foo Fighters.