Вокаліст і гітарист Foo Fighters Дейв Гролл запросив на сцену 10-річного хлопчика, з яким вони зіграли пісню гурту Metallica. Приголомшлива гра дитини на гітарі вразила не лише групу, але і глядачів у залі.

У п'ятницю, 12 жовтня, під час виступу в Канзас-Сіті Дейв Гролл після епічно перформансу дав свою гітару маленькому фанату. Хлопчик по імені Кольєр зовсім не хвилювався на сцені і вів себе так, ніби гастролює з групою вже не перший рік.

Музикант запитав у фаната, чи він грає на гітарі і яку пісню він би хотів виконати з групою. Кольєр відповів, що знає багато пісень гурту Metallica. І 10-річний хлопчик з Foo Fighters зіграли "Enter Sandman".

При цьому дитина без краплі сумніву сам почав награвати мелодію, а музиканти вже підхопили ритм. Глядачі в залі зняли історичний момент на відео, і хлопчисько вже стає зіркою інтернету.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Перервавши пісню на середині, Гролл запитав, які пісні той знає ще й дитина відповів і одразу ж почав награвати Metallica’s "Welcome Home (Sanitarium)".

Такого неймовірного дитини, мабуть, музикант бачив вперше і буквально впав на коліна перед ним від шоку і захоплення. Його талантом, музичними здібностями і рішучістю.

Раніше повідомлялося, що Японська співачка і художниця Йоко Оно опублікувала відео з кавер-версією пісні Imagine свого покійного чоловіка Джона Леннона.

Так, на відео зображені хмари, між якими з'являються рядки легендарної пісні, а на тлі звучить голос самої Йокі Воно.

Нагадаємо, у Нью-Йорку вбили відомого репера. Поліція не впевнена, що метою стрільців був саме музикант.

Як повідомляв "Знай. ua", легендарний репер 90-х мчить в Київ. Легенда реп-музики і одна з найяскравіших зірок 90-х років, дасть свій перший сольний концерт в Києві.

"Знай. ua" писав, що Йоко Воно перепела легендарний хіт Джона Леннона. Фанати по різному відреагували на такий хід від художниці.

Відео виступу: