Нещодавно відома співачка Ані Лорак заявила про своє розлучення з Муратом Налчаджіоглу

Фалеса і Лорак

За інформацією, яка швидко просочилася в ЗМІ, причиною розлучення стали зради чоловіка. З цієї причини зірка вирішила поставити крапку у відносинах.


Скандал прокоментував колишній чоловік артистки Юрій Фальоса. За його словами, Ані Лорак не заслуговує такого ставлення.


Відомо, що інформація про розлучення з'явилася в мережі вже давно. З-за зради і зради Мурата Ані співачка просто не змогла закрити на все очі і зберегти шлюб. Тепер шанувальники стали обговорювати, як же пара буде ділити майно.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лорак з чоловіком


Як заявляв сам Налчаджиоглу, розрив із зіркою він переносить дуже складно. Про це він написав у своєму блозі, розповідаючи, що знаходиться в депресії і вірить, що все буде так, як він мріє. Цей період сам чоловік співачки просто називає складним, після чого все обов'язково налагодиться.


Сама Кароліна теж страждає, адже останнім часом на неї вилилося багато бруду, а коментарі в соціальних мережах просто змушують вкотре згадати про зраду чоловіка. Зараз її підтримують родичі та близькі. Екс-чоловік Юрій Фальоса прокоментував ситуацію:

"Все це дуже неприємно. Але якщо вона вже так вирішила, значить, вирішила. Жити далі з людиною, який зраджує, неможливо. Їй змінювати не можна, тому що вона Ані Лорак! І я це кажу не через гучного імені, а тому, що знайти крутіше дівчину не можна. Змінив у відкриту — ось і отримай скандал! "


Зазначимо, що з продюсером вони розлучилися теж через зради. Тільки в тому випадку Ані Лорак змінила йому, хоча він навіть зміг пробачити її проступок. Незважаючи на минуле, чоловік готовий прийти на допомогу.

Нагадаємо, раніше Лорак заспівала про Вакулу, фанати шоковані.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Лорак привезла свою "Диву" ще один російський місто: відео.


"Знай.uа" писав, "Голос. Перезавантаження": Лорак розповіла всі подробиці на путінському телеканалі.