Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виступала на благодійному балу в Москві відразу після відпочинку на Сардинії. Так, артистка відзначила, що обожнює цей бал і подякувала фанатам за підтримку, а ось шанувальники примітили зайву вагу.

"Сьогодні було неймовірно! З Літака на найулюбленіший бал ❤ Спасибі за вашу підтримку! Вона неоціненна ! А Ви - безцінні!", - підписала кадр Седокова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Дивився на тебе, щось ти роздобріла", "Це було найогидніше , що довелося слухати... просто жах...", "Анна, їжте поменше, будь ласка.... Для "найсексуальнішої жінки" країни потрібно схуднути в талії 👌", "Жахливий виступ!!!Ні голосу ні фігури!!!".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.