Як відомо, в 2015 році страшна автокатастрофа обірвала життя відомого музиканта і лідера групи "Скрябін" Андрія Кузьменка. Але в серцях українців досі живе пам'ять про нього та буде жити ще дуже довгий час. Адже пісні Кузьми люблять і співають у кожному куточку України і за її межами.

Буквально нещодавно батько Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) Віктор Кузьменко розповів в інтерв'ю ведучій програми "Світське життя" Каті Осадчій про те, як його внучка – дочка музиканта пережила трагедію.

"Для нас зараз дуже важлива наша внучка, його дочка Барбара. Вона вже на п'ятому курсі медичного університету в Києві. Вчиться добре. Це нас тішить. Внучка звичайно сильно пережила цей період. Довелося і до лікарів звертатися. Вона навіть до цього часу не може прийти до тями, так само як і ми. Вона – єдина донька у свого тата. А він у нас був єдиний син", – поділився спогадами батько Кузьми в інтерв'ю Осадчій.

Раніше повідомлялося, що мати Андрія Кузьменка просить допомогти виявити і знешкодити похоронні компанії, які використовують дані загиблого в 2015 році музиканта в рекламних цілях. Жінка розповіла, що підприємці без будь-яких дозволів рекламують свої похоронні бюро, копіюючи надгробну плиту із зображенням її сина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Допоможіть знайти та знешкодити мародерів-господарів похоронних фірм, які використовують портрет мого сина в рекламних цілях, роблять могили на своїх показових майданчиках із повністю Андрюшиними даними. Таких прикладів чимало нам повідомили. Ми самі їх всі не можемо виявити", - пише Ольга Кузьменко.

Нагадаємо, що популярна співачка Тіна Кароль зворушила фанатів хітом Кузьми Скрябіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Наталя Могилевська присвятила пісню Андрію Кузьменку.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Tayanna запропонувала своє бачення композиції “Дельфіни”, кліп на яку був останнім, знятим Андрієм Кузьменком за життя.