Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на Mercedes-Benz Fashion Week Russia, де 15 жовтня відбувся дуже незвичайний показ з кіборгами і паралімпійцями у ролі моделей. Артистка була до глибини душі вражена заходом, про що і написала на своїй сторінці.

"Доброго ранку ☀️ Серед дивних новин ми з надією шукаємо добро. Ось воно . Добро - це розуміння і співчуття . Добро - це рівність . Добро - це прийняття того факту , що не всі такі як ти , є сильніші , але є і слабші . Добро - це простягнути руку або просто посміхнутися ❤️ Знаєте, я весь час думаю , що багато роблю, поки не зустрічаю ЇЇ . @ksenia_bezuglova моє натхнення і найкрасивіша жінка в світі ! Ви обов'язково підпишіться на Ксюшу, вона ще й вам чарівного мотиваційного копняка дасть !! І на Русіка підпишіться ! Вірніше на його дивовижних прийомних батьків @nika_evil_ ❤️ Якщо ви не проти , я буду вас знайомити з цими чудовими людьми 🙏🏼 Адже іноді ми просто не цінуємо можливість встати вранці і просто піти зробити собі каву ☕️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті і почали підтримувати Анну і учасників проекту.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.