Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком з дітьми в Instagram. Так, знаменитість в рожевому костюмчику вийшла на прогулянку з 2-річним сином Сейнтом і 9-місячною донькою Чикаго. Особливо уважні шанувальники примітили соску в роті дорослого сина.

"Сумую за своїми малюками!!! І так, матусі, це не соска, він їв цукерку!", - одразу же розвіяла всі сумніви Кардашьян. За 10 годин кадр набрав більше 2,2 млн. лайків, а фолловери були розчулені милим знімком. Деякі також написали, що Кім могла і не виправдовуватися, адже це її діти і вона може їх виховувати, як хоче.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більшою за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.