Мегапопулярний український гурт Kazka вперше в історії потрапив з україномовною піснею до авторитетного міжнародного чарту Shazam, а також побив рекорд YouTube.

Учасники гурту показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху.

Група Kazka розповіла секрети зйомок та показала процес створення пісні. Як ми пам'ятаємо, у кліпі жінки різного віку, яким власне і присв'ячена композиція, заплакані та з фіалками в руках.

Зйомки кліпу, в якому знялися українки від 5 до 73 років, проходили в українській столиці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

дівчата у сльозах

У кліпі кожна з учасниць по-справжньому плакала, розповідаючи свою історію з життя. При цьому чоловікам-учасникам групи у знімальний павільйон заходити заборонялося.

"Все, що відбувається з нами, це - казка? Так, це казка", - зізналася солістка групи Олександра Зарицька.

Відомо, що кліп колективу увійшов у престижний світовий чарт Shazam. Цей випадок є першим в історії, коли українську пісню згадували в ньому.

солістка Kazka

Історія популярної пісні гурту Kazka

Спочатку протягом тривалого часу пісня "Плакала" існувала тільки як аудіо, але це не завадило стати найпопулярнішою піснею на YouTube, де трек зібрав понад 50 мільйонів переглядів, побивши таким чином рекорд серед україномовних пісень.

А потім гурт взявся за створення емоційного кліпу, він виявися не менш популярним, більшість українців визнали відеороботу геніальною.

гурт

Нагадаємо, українська співачка Анастасія Пиходько заявила, що йде зі сцени.

Як раніше повідомляв Знай.ua, анкету легендарного соліста групи "Кіно" Віктора Цоя для вступу в рок-клуб продадуть на аукціоні за шалені гроші.

Раніше портал Знай.ua писав, що епатажний російський виконавець Сергій Шнуров написав матерний вірш про автокефалію та РПЦ.

Дивіться: Кліп "Плакала" - Kazka