Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися давніми друзями - Філіпом Кіркоровим і Миколою Басковим. Артистка вирішила, що дружить з ними вже 22 роки, а ось фанати так не вважають.

"Як здорово, коли на світі є друзі!👍🏼 @nikolaibaskov @fkirkorov @malakhov007 І ми дружимо 22 роки!🙈🌺", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "У Миколи таке перелякане обличчя 😂", "Дурдом", "Чому Ваші друзі, не запрошують Вас взяти участь у своїх концертах?", "Гуллівер і ліліпути )) 😆😆😆😆😆", "Малахов твій друг ,Нася?? 😁😂😂Ти ж недавно його прилюдно геєм обзивала!! Чи це і є дружба? 💩", "Перламутрові тіні, старомодні копита, обереги на мотузочці, шаманські браслети, червона нитка.", "Філіп щось цурається подругу😂".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання співачка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.