Відома російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість побувала на фестивалі Burning Man і все ще викладає відео і фото звідти. Так, знаменитість роздяглася, ледь прикривши соски.

За годину ролик набрав 90 тис. переглядів. Фолловери не змогли пройти повз: "Між цицьок відстань розміром з безодню😂", "Знову ці довбані цицьки", "Цицьки в різні боки побігли🙈", "Черговий Альонкін хайп) Це ж не сексуально", "Так знімися ти вже в порно,куди твій мужик дивиться?", "Груди самі по собі від тіла😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вигпіпд Man.

Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.