Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригував прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "залишимося друзями".

На фотографії, яка є селфі, співачка позує в автомобілі з розпущеним волоссям. На ній чорний піджак в білу смужку з подвійними гудзиками. Цікаво, що Лобода одягла його таким чином, що кокетливо оголює її плече. Судячи по знімку, артистка сидить на пасажирському сидінні автомобіля. Шанувальники не пройшли повз і почали розхвалювати співачку, залишаючи під фото схвальні коментарі.

"Штучна. Нічого немає свого", "Не сумуй", "Вау, яка фотка", "Як завжди найпрекрасніша", "Класна", "Добре виглядаєш", "Ну дуже красива", "Хто ти, богине? Тільки на небесах можуть створити таку досконалу красу", "Світлана, що у вас сталося?", "Що з губами, погризли?", "Прекрасна", "Красуня", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше повідомлялося, що шанувальники засипали Лободу непристойними питаннями. Нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці відео-анонс своєї участі в шоу російського репера Басти GazLive. Треба сказати, що на відео Світлана чи то п'яна, чи то просто дуже весела. А в кадрі кілька разів з'являється музичний продюсер співачки Наттела Крапівіна. Теж, до речі, дуже весела. На відео Лобода розповіла, що збирається брати участь в шоу Басти і попросила прихильників надсилати свої питання.

Зазначимо, що суть шоу GazLive, яке транслюється в YouTube, в тому, що ведучий Вася Баста запрошує до себе гостей на інтерв'ю і задає їм питання, які надсилають шанувальники гостя. Ось і Світлана, зібравшись на це шоу, просить фоловерів надсилати їй питання.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.