Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімком і розповіла про правила свого життя.

"Мої правила кожного дня. Посміхайся. Проходь пішки мінімум 30 хвилин в день. Цілуй коханих людей (без обмежень). Дізнавайся щось нове. Роби мінімум одну корисну справу", - розповіла Маша Єфросиніна у підписі до фото.

До речі, на знімку відома телеведуча радісно регоче. На ній блакитні джинси і грайливий коричневий жакет з милим принтом у вигляді крихітних левів. На обличчі телеведучої яскравий, але елегантний макіяж, а волосся розпущене. Шанувальники не залишилися байдужими і почали засипати Марію приємними коментарями і компліментами. Ось що вони пишуть.

"Як мило! Просто і правильно! Спасибі!", "Дивлячись на вас, вже тепліше на душі і усмішка сама собою з'являється", "Корисні правила. Я завжди забуваю, але ж все важливо", "Стільки радості і щастя в цьому фото!", "Ви приголомшлива!", "Ви, Маша, чудова людинка", "Красуня. Дякую за позитив", "Марія, з такою зачіскою Ви схожі на Пенелопу Крус". "Маша, ви красуня і розумниця", "Клас. Мені до душі такий список", "Супер! І фото і рекомендація!", - пишуть у коментарях під фото фолловери телеведучої.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Єфросиніна показала, в чому зустрічає осінь. Маша поділилася з шанувальниками милим знімком з осінньої прогулянки. На фото Марія позує десь в парку в стильному костюмі строкатого забарвлення. На ній довга спідниця, яка закриває половину гомілки, і з високою талією, а також бежева водолазка в тон. Зверху телеведуча накинула на себе піджак того ж кольору, що і спідниця.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.