Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість афішувала дуже незвичайний кліп репера Потапа і його групи "Mozgi". Варто відзначити, що артистам вже давно приписують роман і навіть шлюб.

"Ненормальний скоро вийде кліп у групи Мозги!!! Такі чумачечі пацани @realpotap @positiff @d.vadya_mozgi 🤯💥👌🏻😍 дуже чекаю", - заінтригувала тизером Каменських. Фолловери не змогли пройти повз: "Потап просто 🔥🔥🔥🔥", "Що за сексуальна блондиночка в червоному?)))", "Цікаво який це розмір сукні😂 ХХХХХХХХХХХХХХХХХХL?)))))", "Вінник погано впливає на Потапа".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.