Супермодель Карлі Клосс і мільярдер Джошуа Кушнер зв'язали себе узами шлюбу в четвер, 18 жовтня. Відомо, що вони влаштували скромне свято з найближчими і на весіллі були присутні близько 80 осіб.

26-річна Карлі і 33-річний Джошуа одружилися у Нью-Йорку і досить скромно. Однак пара збирається влаштувати пишне свято навесні 2019 року.

"Весілля було глибоко особисте і дуже зворушливе. Карлі і Джош світилися від щастя", - повідомляє інсайдер.

Супермодель раніше, напередодні власного свята стверджувала, що її дуже надихнув весільний образ Меган Маркл. Карлі пішла під вінець в сукні від Dior, яке нітрохи не нагадувало образ герцогині Сассекської.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Карлі і Джошуа

При цьому наречена скромно поділилася лише однією фотографією з весілля в соціальній мережі Instagram, де зазначила лише дату весілля.

Заручини зіркової пари відбулися 3 місяці тому. Джошуа зробив пропозицію Карлі після майже 6 років відносин.

Карлі і Джошуа

На заручини Кушнер подарував своїй коханій розкішну обручку з великим діамантом, яким Карлі ненароком похвалилася в сторіс Instagram.

"Я кохаю тебе так сильно, що не описати словами. Джошуа, ти мій найкращий друг і моя споріднена душа. Не можу дочекатися моменту, коли ми будемо разом назавжди. "Так" ще мільйон разів", - зізнавалася Карлі після заручин.

Заради свого коханого модель навіть змінила віросповідання.

Відомо, що сім'я бізнесменів Кушнєрів дуже релігійна і заради нього Клосс прийняла іудаїзм. Так само вчинила і Іванка Трамп, яка вийшла за його старшого брата Джареда Кушнера в 2009 році. А це досить тривалий процес, який займає не менше півроку.

Нагадаємо, американська модель Карлі Клосс протестувала новий iPhone XS. До головних достоїнств iPhone XS супермодель віднесла покращена якість звуку, а також удосконалений рівень захисту.

Як повідомляв "Знай. ua", Джіджі Хадід розсілася в неприродній позі. Модель показала неопубліковані в глянці фото.

"Знай. ua" писав, що Кара Делевінь у фраку на королівському весіллі розтривожив усіх. Кара Делевінь стала зіркою на королівському весіллі принцеси Євгенії.