Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан вирішив наслідувати тренду і сходив на прогулянку в осінній ліс. Там співак фотографувався в романтичному образі, і відповідні знімки опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Так Діма Білан прогулявся серед жовтих дерев та високої трави. Для прогулянки артист вибрав сіро-синю сорочку і, за класикою жанру, надів на шию осінній теплий шарф. Ось тільки підписники вирішили, що цей шарф виглядає жіночим.

Зазначимо, що Діма Білан досить популярний артист в соціальній мережі Instagram – на його сторінку підписані 2,7 мільйона користувачів. А співак не забуває радувати фоловерів новими фото. Так, романтичні осінні фото Білана зібрали майже 10 тисяч лайків всього за кілька годин. А найвідданіші шанувальники написали безліч компліментів образу артиста.

"Які гарні фарби", "Діма, у вас так гарно виходить передати красу природи! Ваші фотографії якісь особливі! Від них йде тепло. Дивишся, і очей не відірвати. Спасибі вам за красу", "Так здорово! Гармонійно!", "Осінь вам до лиця", "Діма і природа – це гармонія. Радійте частіше, посміхайтеся собі самому", "Пейзажі зачаровують у тебе навколо будинку. Осінь в цьому році надзвичайно м'яка і затишна", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Діма Білан показав свою подорож до Непалу. На одному з останніх фото Діма Білан позує біля візка з величезною кількістю дорожніх сумок. А ось перші фото з геолокацією Непал в записі співака з'явилися ще на початку місяця. Схоже, артист їздив в далеку подорож не один, а з фотографом, адже на сторінці багато фотографій, які не є селфі, а значить, співака хтось фотографував.

Нагадаємо, у столиці РФ популярний російський співак Діма Білан потрапив у ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.