Вдова відомого на весь світ покійного Йосипа Кобзона поділилася найпотаємнішим – особистим життям з людиною, пісні якого знав практично кожен


Неллі Кобзон виступила у програмі "Чесне слово" з Юрієм Ніколаєвим.


За словами дружини покійної знаменитості, найважчими були перші роки спільного життя. Різниця у віці, різні уподобання та цілі іноді заважали домашньому вогнищу. Відомо, що різниця у віці подружжя було 13 років.

"Я приїхала в Москву до маминої подруги. Вона мене привела в дім до відомого конферансьє Емілю Радову. У кімнаті, де показували кіно, мені чоловік поступився місце. Коли ввімкнули світло, я побачила, що це Йосип Кобзон", повідомила вдова співака.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як поділилися Неллі, чоловік часто називав її "лялечкою" до останніх днів його життя. При цьому він дуже ревно ставився до того, що хтось інший може посметь називати її також.


Сімейне життя ніколи не була простою з-за постійних гастролей і популярності. Жінці іноді не вистачало тепла і турботи, а ще не обходилося і без ревнощів.

"Звичайно, я ревнувала його! Я ж нормальна жива любляча жінка, і він мене ревнував. Якщо і були приводи, то я їх спеціально в порядку інтриги розставляла. З його боку – ясна річ, він відомий, харизматичний. Звичайно, я його завжди дуже ревнувала, особливо у перші роки життя", – поділилася дружина Кобзона.


Скандали були частіше за все із-за характеру Кобзона, який не можна назвати простим. Також Неллі підкреслила, що він ніколи не піднімав на неї руку, навіть якщо були серйозні розбіжності в сім'ї.


Хоча, на думку друзів і шанувальників, Кобзона вважали сентиментальним, сама ж Неллі називала його "брилою і криголамом".

Нагадаємо, раніше після смерті Кобзона розкрилися шокуючі подробиці про секс і його матір.


Як повідомляв портал "Знай.uа" 40 днів по Кобзону: пісні і алкоголь лилися рікою.


"Знай.uа" писав, цвіте та пахне: вдова Кобзона шокувала поведінкою на поминках.