Українська співачка Тіна Кароль вкотре підкорила шанувальників зовнішнім виглядом

Зірка опублікувала фото в своєму Instagram, яке підкорило користувачів соцмережі. Більшість користувачів вважають її іконою стилю. Сформований імідж, яскраві образи і привабливий зовнішній вигляд завжди захоплюють фоловерів.


Крім образу самої співачки радує ще й якість знімків. Як відзначають шанувальники, вони завжди настільки продумані і оригінальні, що просто закохуєшся в кожну з них. Професіоналізм фотографів на обличчя.


Відзначимо, що в останні дні жовтня співачка вирішила скористатися ще й красивими природними фонами. Опале листя і фарби осені стали відмінним варіантом для фотосесії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


«З ніжністю метелика я обійму тебе!», — підписала фотографію співачка. У такий теплий жовтневий день Тіна Кароль сфотографувалася на тлі осіннього листя. При цьому вона була одягнена в ніжне бузковій сукні.


Передплатники зазначили, що всі хочуть сфотографуватися на тлі цієї краси, адже залишилося не так багато часу до настання зими. Тоді вже будуть інші види, тому потрібно встигнути зробити серію фото в таємничих барвах осені.


Одна з передплатниць поділилася тим, що вона дуже любить співачки, але не зможе потрапити на концерт, який буде в її місті. Причиною цього стали захмарні ціни на квитки.
Деякі фолловери дивувалися активності Кароль:

«Тіну на фотографії красиві потягнуло. Якщо б пару місяців тому мені сказали, що Тіна буде так активна в Instagram і кожен день публікувати по 2 фотографії, я б не повірила. Здавалося б, це сон, але ні, я дійсно кожен день бачу в стрічці твої фотографії».

До цього співачка опублікувала відверті знімки, на яких практично оголила груди. Така фотосесія звела шанувальників з розуму. При цьому сама зірка підписала фото досить скромно - «кокетливий кадр».

"Ох нічого собі. Що ж буде далі? ", "У мене відняло дар мови", "Нічого собі дівка", "Тіна, я пишався тобою до 2016 року, а потім ти стала куркою", "Жінки з браком розуму, списують все на кокетство", «Кокетливий??? Я б сказала вульгарний", «Як би пішло. Що для вас не властиво", — пишуть розчаровані фанати.


Нагадаємо, раніше ми писали про те, що "ходити наліво треба з розумом": екс-чоловік Лорак шокував визнанням.


Як повідомляв портал "Знай.uа", "Скоро зізнаюся": Лорак підігріла чутки про розлучення, депресія в очах.