Тільки днями ми писали, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз анонсувати свій концерт у російському Омську, як тепер вона виклала відео з того самого концерту і подякувала публіку.

Треба сказати, що ролик явно спеціально змонтований, але досить дивний. На ньому можна побачити фрагменти виступу співачки в її шоу "Діва" в Омську. Також в кадрі з'являється численна публіка, яка прийшла на концерт Лорак. У коментарях до відео шанувальники засипали співачку компліментами.

"Ми вас любимо", "Богиня", "Чекаємо вас в Криму", "Живу в Омську, а шкода не була на концерті, аж надто дорогі квитки", "Ані, сьогодні збулася моя мрія. Я побувала на вашому концерті, побачила вас на відстані витягнутої руки і подарувала вам букет", "Спасибі за шоу, красу, відмінну енергетику, прекрасний голос!", "Це було нереально. Так круто підтримував зал", - пишуть шанувальники зірки.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що читає книги. Так, фотографія з книгою в руках з'явилася в записі Ані Лорак в мережі. На фото співачка позує з яскравим макіяжем у схожій на спортивну кофті, а обличчя прикриває книгою під назвою "Роздуми. В чому наше благо?". У підписі до фото Лорак запитує своїх підписників, що вони читають.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ми також писали, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження". Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці. У публікації Лорак з'явився постер, на якому зображений новий склад членів журі російського пісенного шоу "Голос. Перезавантаження".

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці розлючені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці скаженіють.