Легендарний американський режисер Денні Лейнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.

Про важку втрату для світового кінематографа розповів сценарист та продюсер Росс Путман в Facebook.

Денні Льойнер

"Сьогодні я дізнався, що мій друг та колега Денні Лейнер помер після тривалої хвороби. Денні був одним з продюсерів, що працював зі мною, ще новачком, на моєму першому фільмі, і повів він себе при цьому великодушно. Я багато від нього навчився. Потім ми співпрацювали ще кілька разів", - повідомив Путман.

Geplaatst door Ross Putman op Vrijdag 19 oktober 2018

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо, що режисер помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі 18 жовтня. Причина трагедії - рак легенів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 20 жовтня, світ облетіла звістка про смерть колишнього прем'єр-міністр Нідерландів Вім Кока. ЗМІ повідомляють, що Вім Кок помер у віці 80 років. Політик обіймав пост Прем'єр-міністра Нідерландів з 22 серпня 1994 до 22 липня 2002 року.

Вім Кок протягом років перебування у влади заробив репутацію суворого керівника. Він ввів ряд заходів, щоб урізати соціальні витрати. Вони включали навіть обмеження на право отримання виплат по непрацездатності, цей крок мав багато противників навіть всередині його власної партії.

Варто нагадати, що днями світ приголомшила трагічна звістка про смерть засновника легендарної корпорації Microsoft Пола Аллена. Проте нещодавно медики після проведених досліджень змогли пояснити причину смерті підприємця, передають ЗМІ з посиланням на дані у свідоцтві про смерть Аллена. Причиною смерті Пола Аллена став септичний шок, повідомляють медики.

"Ми отримали свідоцтво про смерть Аллена, і воно свідчить про септичний шок та імуносупресії, як причину смерті ... проте все це було явним результатом його раку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ДТП загинула Марина Поплавська: чим прославилася зірка Дизель-шоу.

Як повідомляв Знай.uа пішов з життя відомий актор.

Знай.uа писав, поворот у справі вбитого журналіста: Саудівська Аравія визнала головне.