Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати фірму, де купила собі парку з хутром. А може отримала бартером, за рекламу?

На фото Анастасія позує в своєму будинку і якби хвалиться розкішшю, в якій живе. На ній чорна куртка з хутром, яку називають паркою. Уважні шанувальники помітили, що під кофтою у балерини відсутня нижня білизна і груди обвисли.

"Мої дорогі, яке приємне і рятівне придбання в таку вітряну і прохолодну погоду! Шикарні парки з натуральним хутром врятують в будь-яку негоду! Я вчора так зігрілася цим чудовим пуховиком-шубкою! Зручно, затишно, тепло, красиво і розкішно", - підписала фото балерина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Волочкова вже рекламувала пуховики. Так, для реклами вона сфотографувалася у дворі свого будинку в яскраво-рожевому пуховику. Як і з рекламою пуховика, в цей раз балерина теж вказала назву сторінки, на якій можна придбати таку куртку.

"А в чому розкіш? Ціна цієї парки не більше сорока тисяч", "Ні, Настя, знімай цей треш", "Волочкова, ви взагалі в курсі як вбивають тварин на ці хутра? Енергію смерті одягли і радієте", "Краще б чоловіка знайшла, що б вночі грів", "Що за опалення забули заплатити?", "Настя, Ви весь "Алі експрес" зібралися рекламувати?", "Це ж парка з ринку Садівник, фу стрьомно", "Симпатично, так. У метро кожна друга в такій куртці", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.