Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

В цей раз українська співачка показала шанувальникам нове фото в стильному вбранні і розповіла про свої концерти в Німеччині. На знімку співачка позує в образі брутальної рокерши – у всьому чорному і з ланцюгами. Настя сфотографувалася в чорних лосинах і прозорій кофтинці, за якою проглядається чорний бюстгальтер. На поясі у співачки висить кілька ланцюжків різної довжини та структури, що додає образу зухвалості.

"Два концерти за одну ніч в Німеччині! Завдяки моєму #nkteam. Люблю вас, хлопці", - підписала знімок Настя Каменських. Шанувальники в захваті від такого образу своєї улюблениці і засипають її компліментами в коментарях.

"Розумничка, треба було спочатку туди їхати", "Настя, ти красуня, дуже талановита, великих успіхів тобі", "Дуже красива і худюща стала", "Красуня! Дуже класна! Як, втім, і завжди", "Фігура зачотна, ось тільки треба поправитися, худа стала", "Каменських – ти завжди прекрасна", "Красуня, в будь-яких образах", "Супер", "Шикарна", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських старанно вивчає іспанську мову. В цей раз українська співачка показала шанувальникам, чим займається в кожну вільну хвилину, яку знаходить у своєму щільному графіку. Як відомо нещодавно співачка презентувала свій новий кліп на пісню "Peligroso". До речі, цей кліп був знятий в США, десь в джунглях.

Так от, цю пісню Настя Каменських заспівала на іспанській мові. Очевидно, що на композиції "Peligroso" співачка зупинятися не збирається, так як активно вивчає іспанську мову. При цьому, в одному з інтерв'ю Настя розповіла, що відмінно знає італійську мову, адже деякий час жила в Італії.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим звабливим фото.