Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нові фотографії зі своєю командою.

На знімку Лорак позує в оточенні трьох десятків чоловіків і жінок, які, мабуть, є її командою. Знімок зроблений на сходах поруч з декораціями, на яких написано слово "DIVA" – саме так називається шоу, яке Лорак возить по російських містах.

Мабуть співачка вирішила зробити невелику паузу у своєму концертному турі по Росії, тому що у підписі до фото повідомила, що концерти будуть продовжуватися в листопаді. "10 міст за 2 тижні! #шоуДива продовжить тур в листопаді... Повні емоцій @anilorak_team передають спасибі кожному глядачеві за теплий прийом, оплески і подарунки!", - написала Лорак в соцмережі. Не виключено, що співачка бере тайм-аут у зв'язку з розлученням зі своїм чоловіком Муратом, зраду якого вже більше місяця тиражують засоби масової інформації.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак показала ідеальний стиль. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному стильному вбранні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, на фото співачка позує в топі на бретелях кольору хакі і коричневих приталених штанях з високою талією, які підкреслюють ідеальну фігуру зірки. Образ Лорак завершила теплою в'язаною кофтою, колір якої теж коричневий, але на тон світліше, ніж штани. При цьому співачка взула бежеві босоніжки на шпильці. Волосся у неї пряме і розпущене, а на обличчі ледь помітний нюдовий макіяж.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці в сказі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці в сказі.