У розмові з журналістами український співак та епатажний шоу-мен Потап відверто розповів про стосунки із колишньою колегою Анастасією Каменських.

Потап
Потап

Насамперед він пояснив розрив зіркового дуету.

"Ідея сольного проекту належить саме Насті. Я не продюсер проекту NK. Моя участь в цьому проекті заснована в першу чергу на особистих відносинах з артисткою. Все, що відбувається навколо цього проекту, це поза моєї роботи - це більше фан, музика і любов", - розповів Потап.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Співак, окрім того, пролив світло на фінансові відносини з Настею: "Пісні для Насті ми робимо за мінімальними цінами, вважаючи суму, яку вкладаємо тільки в виробництво. Між мною і Настею було вже стільки грошових відносин, що тепер ми дійшли до рівня, що її успіхи - це мої успіхи, і навпаки. Нам нема чого ділити. А взагалі Настя сама заробила собі на сольну кар'єру, яку може собі дозволити. Настя - перша українська артистка, хто вже зумів дійти до такого рівня", - резюмував шоу-мен.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Нагадаємо, днями гурт MOZGI, до складу якого входять Потап (Олексій Потапенко), Позитив (Олексій Завгородній) та Дядя Вадя (Вадим Федоров), презентував новий яскравий кліп на пісню "Полюбэ".

Так, сюжет музичного кліпу говорить глядачеві, що дія відбувається в далекому 2225 році, коли про творчість Потапа та його особистість розповідають дітям у музеї. Варто зазначити той факт, що в кліпі знявся й 10-річний син Потапа Андрій.


Як писав раніше Знай.ua, українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Настя Каменських
Настя Каменських

Цього разу українська співачка показала шанувальникам нове фото в стильному вбранні і розповіла про свої концерти в Німеччині. На знімку співачка позує в образі брутальної рокерши – у всьому чорному і з ланцюгами.

Настя сфотографувалася в чорних лосинах і прозорій кофтинці, за якою проглядається чорний бюстгальтер. На поясі у співачки висить кілька ланцюжків різної довжини та структури, що додає образу зухвалості.


Також Знай.ua писав про те, що українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.