Голлівудська актриса Шарліз Терон в інтерв'ю американському журналу Elle назвала свого шестирічного сина Джексона донькою.

43-річна зірка Голлівуду всиновила хлопчика з ПАР в 2012 році і дівчинку з США в 2016 році. Розповідаючи про своїх дітей Терон назвала обох дівчатками. Шанувальники почала замислюватися про те, чи не є один з дітей Шарліз трансгендером.

"Я дивлюся на своїх двох красивих дівчаток і у мене з'являються ті ж побоювання, що і у будь-якої іншої матері. Я хочу, щоб вони були в безпеці і щоб у них була можливість реалізувати весь свій потенціал. Кожен раз, коли я відчуваю загрозу, я просто втрачаю над собою контроль. Я можу вбити за них", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Примітно, що журнал Elle також називає Джесона дочкою актриси. Дівчинкою Джексона також називає американське видання US Weekly. Британська Daily Mail опублікував матеріал про те, що Терон виховує Джексона як дівчинку.

Раніше актриса вже піддавалася жорсткій критиці за те, що її син регулярно з'являється на публіці у сукнях та іншому одязі для дівчаток. Як видно по фото, у Джексона також довге волосся.

Нагадаємо, голлівудська актриса Шарліз Терон нещодавно відвідала світський захід, на якому затьмарила всіх. На вечорі ELLE Women in Hollywood у Лос-Анджелесі 43-річна Шарліз з'явилася в сміливій сукні з глибоким декольте.

Як повідомляв "Знай.ua", 43-річна американська актриса і модель Шарліз Терон з'явилася на обкладинці журналу Elle.

Також "Знай.ua" писав, хто з зірок так і не зміг знайти собі пару.