Ці зіркові мами не користуються косметикою у звичайному житті, але все одно виглядають, як дівчатка. У чому їх секрет читайте в матеріалі Clutch.

Дарина Мельникова

Вагітна другою дитиною зірка "Татусевих дочок" Дарина Мельникова не раз заявляла в своїх інтерв'ю, що не любить фарбуватися в звичайному житті. Це і не дивно, адже їй цілком вистачає того густого гриму, який на неї накладають на заходи і зйомки. Актриса виглядає дуже молодо і природно.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Катерина Вілкова

Катерина Вілкова теж успішно обходиться без косметики. Як говорила сама актриса, якщо помітно, що ти витратила багато часу на макіяж, значить, він поганий. Справжня краса в природності, яку потрібно вдало підкреслити.

Любов Толкаліна

У свої 40 років Любов Толкаліна виглядає на 10 років молодше. І справа не в пластиці і мейк-апі - весь серкет в природності і здоровому спосіб життя.

Валентина Рубцова

41-річна актриса дуже рідко користується косметикою, але тим не менше, її шкіра завжди виглядає доглянутою і ніжною. Валентина впевнена, що вся справа у водному балансі — щоранку вона випиває літр води натщесерце і багато п'є протягом всього дня. У чому точно причина — ми не знаємо, але точно знаємо, що красуня-Рубцова виглядає мінімум на 5 років молодше свого віку.

Наталія Водянова

Супермодель хоч і часто прикрашає обкладинки, ходить по подіумах і дивує всіх своєю шикарною шкірою, але в житті косметику майже не використовує. Здається, що модель ніколи не старіє і навіть після народження третьої дитини виглядає так само, як в 17 років.

Нагадаємо, моделі можуть хизуватися на подіумах вже через кілька місяців після пологів. Вони точно знають, як відновити фігуру, і готові поділитися своїми секретами.

Раніше Знай.ua повідомляв, що скоро деякі знаменитості дізнаються, що таке радість материнства.

Також Знай.uа писав, 40-річна зірка "Універу" змусила фанів давитися слиною.