У вівторок, 23 жовтня, актор українського гумористичного проекту «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов написав зворушливе звернення на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якому подякував усім за підтримку і розповів, як важко переживає трагічну смерть своєї колеги по сцені Марини Поплавської.

«Хочу подякувати всіх вас, Люди, за ваші слова підтримки і добрі слова Марині. Дуже сподіваюся, що вона бачила скільком людям вона дорога і як велика народна любов до неї. Вона жила за принципом «не роби зла», тому біль втрати настільки сильна і відповіді на питання «за що?», просто немає. Я впевнений, що за все своє яскраве, насичене життя вона не скоїла діяння, за яке могла б наслідувати така гірка розплата. Якщо забирають таких, як вона, то про жодну справедливість не може бути й мови», – написав він.

Єгор Крутоголов

За словами Крутоголова, Марина Поплавська переживала за всіх більше, ніж за себе.

«Вона була нашою ненькою, нашої квочечкой, яка переживала за всіх і кожного набагато більше, ніж за себе. Вона сиділа поруч з водієм завжди, щоб не давати йому заснути, щоб уберегти нас усіх… Можливо, в той жахливий ранок, який у нас тепер стоїть в мозку на повторі, вона взяла весь удар на себе, щоб ми жили. Дякую, Марина, дякую, матусю…», – подякував актор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«Я б багато і довго міг говорити про Марину-актрису, Марину-жінку, Марину-подругу, але не зараз, поки мені складно перейти в минулий час, кажучи про неї. Наші тріщини і розриви заживуть, ми відновимося і не зупинимося, щоб їй там було смішно. Спочивай з миром. Люблю тебе», – резюмував Крутоголов.

Хочу поблагодарить всех вас, Люди, за ваши слова поддержки и добрые слова Марине. Очень надеюсь, что она видела скольким...

Geplaatst door Егор Крутоголов op Dinsdag 23 oktober 2018

Нагадаємо, що водій автобуса, який перевозив акторів "Дизель Шоу" і влаштував смертельну ДТП на дорозі Київ-Чоп, розповів у суді всі подробиці аварії.

Як повідомляв портал Знай.uа, постраждала в аварії під Києвом учасниця популярної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко звернулася до шанувальників і попросила не згадувати смертельну ДТП, яка забрала життя її колеги Марини Поплавської.

Також портал Знай.uа писав, що учасники популярної гумористичної програми "Дизель Шоу" опублікували у соцмережі зворушливі відео зі спогадами про загиблу Марину Поплавську, життя якої забрала страшна аварія.