Відома українська співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Нові фото опубліковано у соціальній мережі Instagram.

Так, на знімках зірка позує у блискучій сукні та на підборах. Цікаво, що всі кадри мають чорно-біле забарвлення.

"Ділюся думками з вами, читаю ваші, і стає легше проходити будь-які етапи і трансформації", – йдеться у підписі.

Прихильники у коментарях засипали співачку компліментами, назвавши її розкішною жінкою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше українська співачка Тіна Кароль вкотре підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.

Зокрема, цього разу співачка виклала на власній сторінці у соцмережі неймовірне фото, яке відразу ж прийшлось до смаку її прихильникам. Крім того відзначається, що сформований імідж, яскраві образи і привабливий зовнішній вигляд завжди захоплюють фоловерів.

Крім образу самої співачки радує ще й якість знімків. Як відзначають шанувальники, вони завжди настільки продумані і оригінальні, що просто закохуєшся в кожну з них. Професіоналізм фотографів на обличчя.

Відзначимо, що в останні дні жовтня співачка вирішила скористатися ще й красивими природними фонами. Опале листя і фарби осені стали відмінним варіантом для фотосесії.

"З ніжністю метелика я обійму тебе!", - підписала фотографію співачка.

У такий теплий жовтневий день Тіна Кароль сфотографувалася на тлі осіннього листя. При цьому вона була одягнена в ніжне бузковій сукні.

Прихильники зазначили, що всі хочуть сфотографуватися на тлі цієї краси, адже залишилося не так багато часу до настання зими. Тоді вже будуть інші види, тому потрібно встигнути зробити серію фото в таємничих барвах осені.

Одна з прихильниць поділилася тим, що вона дуже любить співачки, але не зможе потрапити на концерт, який буде в її місті. Причиною цього стали захмарні ціни на квитки.

Деякі фолловери дивувалися активності Кароль:

"Тіну на фотографії красиві потягнуло. Якщо б пару місяців тому мені сказали, що Тіна буде так активна в Instagram і кожен день публікувати по 2 фотографії, я б не повірила. Здавалося б, це сон, але ні, я дійсно кожен день бачу в стрічці твої фотографії".

Нагадаємо, Ані Лорак у костюмі Вєрки Сердючки засліпила фанатів несмаком.

Як повідомляв "Знай.ua", відома співачка зі сцени закричала про насильство чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль потрапила у незручну ситуацію посеред вулиці.

Екскурсія будинком Тіни Кароль