В соціальній мережі шанувальники розкритикували Ані Лорак за її зовнішній вигляд

Лорак

Співачка, яка зрадила Україну і вирушила жити в Росію, де і продовжує свою діяльність, опублікувала в мережі своє відео.

Шанувальники, скориставшись моментом, не втрималися від образливих коментарів на адресу зірки шоу-бізнесу.


Як відомо, на сторінці Instagram з'явився ролик з репетиції нового концерту в РФ. На цей раз Лорак готується до виступу в Барнаулі. З коментарів користувачів соцмережі, її зовнішній вигляд більше критикують. Одні помітили, що Кароліна постійно з'являється в сонцезахисних окулярах, інші розкритикували фігуру.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


У бік співачки посипалися агресивні коментарі. Юзери помітили, що після скандалу з розлученням вона істотно поправилася. Образи на адресу Ані Лорак цим не закінчилися. Користувачі також відзначили, що деякі фото в мережі з'являються настільки відредагованими, що її просто не впізнати. Коли ж вона з'явилася на відео, відразу всі помітили її зайві кілограми.
Деякі шанувальники стали захищати співачку, аргументуючи це тим, що камера додає 5-6 кілограм.

"Цікаво, чому на відео Лорак виглядає, немов розжиріла торговка м'ясом? А коли викладають фото - модель, яка страждає на анорексію?! Вони думають, що ми тут всі сліпі", - написав у коментарях один з користувачів. "Адже камера додає 5-6 кг, якщо ви не знали. А якщо ви побачите її вживу, стане зрозуміло, наскільки вона схожа на статуэточку", - на захист виступила фанатка зірки. "Стара і жирна жінка", "Хіба вона не може скинути ще 5-6 кг, щоб гармонійно виглядати і на відео?" - написали передплатники.

Нагадаємо, раніше у мережу просочилися принизливі подробиці розлучення Лорак.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Лорак розповість на сцені всю правду, фанати в замішанні.


"Знай.uа" писав, дивне плаття Лорак ледве втримав її груди, у фанатів - маса питань.