Фанати обговорюють скандальний ефір на одному із російських ЗМІ, у якому спливла правда про стосунки Пугачової з Галкіним.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

Напередодні росіяни побачили спеціальний випуск шоу "Сьогодні ввечері", підготовлений на честь 55-літнього ювілею модельєра Валентина Юдашкіна.

У студії зібралися найближчі друзі дизайнера, серед яких була і Алла Пугачова, яка демонстративно з'явилася в студії під свою композицію.

З перших хвилин появи Примадонни стало зрозуміло, що чутки про розлад відносин Алли Борисівни і Максима правдиві. Подружжя поводилося неприродно і награно, ніби намагалося довести суспільству, що вони як і раніше люблять один одного.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Галкін та Пугачова
Галкін та Пугачова


Фанати помітили, що Галкін поводився більш стримано, як і належить винному чоловікові-зраднику. Пугачова ж навпаки не могла втримати свій гнів і при кожному зручному моменті намагалася зачепити чоловіка - загравала з Філіпом Кіркоровим, цілувала і обіймала Валентина Юдашкіна, хвалила дітей екс-чоловіка, дефілювала перед публікою.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

У той же час співачка, боячись випадково підтвердити сімейний розбрат і зганьбитися перед публікою, грала роль щасливої ​​дружини, змушуючи Галкіна доводити любов поцілунком.

Пугачова не упустила можливості зачепити чоловіка і під час дефіле по залу під композицію "Мал-помалу". В один момент Максим підвівся зі стільця, мабуть, подумавши, що Алла прямує до нього, проте Примадонна красиво з високо піднятою головою пройшла повз чоловіка і підійшла до Філіпа Кіркорова.

Пугачова, Вайкуле і Галкін
Пугачова, Вайкуле і Галкін


Нагадаємо, днями російська співачка Алла Пугачова опублікувала новий знімок на своїй сторінці у соцмережі, чим дуже стривожила своїх численних фанатів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Примадонна виклала фото прощання з осінню. Судячи з усього, знімок зроблений поблизу заміського будинку співачки.


Як писав раніше Знай.ua, на примадонну російської естради Аллу Пугачову напала шалена фанатка.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Сталося це просто у будинку артистки.

Про це повідомив музикант Сергій Мінаєв в ефірі російського телебачення, передає "СтарХит".


Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилося декілька уривків із майбутнього кліпу Алішера на пісню "Скажи мені, Алла", у якому знялася Пугачова.