Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото разом зі своїм колегою по сцені – Олексієм Завгороднім, більш відомим як "Позитив". Зірка також повідомила фанатам, що вони з Олексієм стали героями листопадового випуску журналу Cosmopolitan. Все це співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

Так, на фотографії, якою Надя похвалилася в соціальній мережі, вона позує разом зі своїм колегою Олексієм, який більше відомий під псевдонімом "Позитив". При цьому на фото співак сидить навпочіпки, в той час, як Надя присіла пружною попою йому на плече. Зазначимо, що для зйомки в глянці солісти "Время и Стекло" приміряли яскраві вбрання – Олексій в червоних штанях, футболці і різнобарвній куртці, а Дорофєєва в яскраво-жовтій відвертій сукні з леопардовим принтом. На дівчині яскравий макіяж з чорними губами, а її волосся зібране ззаду.

"Хей! Зухвалі тренди осені в стильній зйомці @vremyaisteklo для свіжого @cosmopolitanukraine. Шукай більше фото в листопадовому номері", - підписала кадр Надія. Шанувальники не залишилися байдужі до нової публікації в акаунті Наді і почали розхвалювати артистів. Багато фоловерів навіть позаздрили Позитиву з-за того, що йому на плечі всілася красуня Дорофєєва. Ось, що люди пишуть в коментарях до фото.

"Дуже гарно", "Що з Позитивом, йому не погано?", "Надя, я дуже-дуже люблю "Время и Стекло". У мене навіть фотка є", "Воу, тихше, дитинко", "Попа сексі", "Попу від нього далі", "Дантес куди дивиться?", "Льоша якось ніяковіє. Ні, ну я теж ніяковіла, якби чиясь дупа сиділа на моєму плечі. Ще б на пику посадили, взагалі кайф був би", "Дивись Позитива не розчави", "Плече товариша поглинула", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.