Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно співачка виклала фото в розкішній чорній відвертій сукні на тлі ліфта. Так, артистка заговорила віршами про різних чоловіків.

"Для разных мужчин становилась я новой.
Для первого - дурочкой, чистый наив.
Второму казалось излишне суровой,
А что? Он мурчал надоевший мотив!
Для третьего музой явилась, богиней!
Он даже сваял для меня пьедестал!
Но мне не хотелось быть чьей-то святыней,
А может быть, просто меня он достал.
Четвертый созрел для семьи и для брака.
Его Бизнес-леди влекла за собой.
Был пятый сражен кулинарной атакой,
Блудницу во мне заприметил шестой.
И только один обнаружил все сразу:
Слияние воздуха, льда и огня... Потом произнес оглушившую фразу: "Ты - женщина! Подлинник... Жаль, не моя..."", - підписала фото Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Вірш чіткий але до тебе не має ніякого відношення , 3 дитини , а чоловіка немає ! Відповідай своєму статусу , а на паркані теж багато чого написано .....", "Хоч одна порядна сукня.", "Аня,переборщили з ботоксами!", "Скільки чоловіків то 😄 не збитися б з рахунку 😄".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.