У вівторок, 23 жовтня, Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, вперше з'явилася на публіці після того, як стала мамою втретє: у квітні герцогиня народила сина Луї і єдиним офіційним заходом з тих пір була церемонія хрещення малюка.

Так, Кейт відвідала урочистий прийом у Букінгемському палаці, приурочений візиту короля і королеви Нідерландів. Для такої події дружина майбутнього короля обрала сукню Alexander Mcqueen блідо-блакитного кольору і одягла одну з улюблених тіар покійної свекрухи - всіма улюбленої принцеси Діани.

Вона не вперше одягає цю прикрасу, так і в цілому існує традиція, за якою дружини принців іноді надягають прикраси, успадковані від Леді Ді, тим самим вшановуючи її пам'ять.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

До речі, користувачі мережі вже встигли охрестити сукню, як "найгіршу в житті Кейт Міддлтон". Деякі порівняли її з нарядом подружки нареченої або ж з сукнею для випускного.

Герцогиня Кембриджська не вперше дивує вибором одягу. Щоправда, переважно це стосується вибору, оскільки Кейт Міддлтон часто вибирає навіть на офіційні заходи бюджетні речі.

Нагадаємо, що відразу ж після візиту до Австралії принц Гаррі і Меган Маркл прибули на острови Фіджі. Для урочистих заходів Маркл обрала довгу блакитну сукню, яка ще більше підкреслила її кругленький животик.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", фахівець із стосунків Трейсі Кокс зробила гучну заяву з приводу того, наскільки буде міцним шлюб принца Гаррі і Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що за законом герцогство може бути успадковане тільки дітьми чоловічої статі, в той час як доньки Меган і Гаррі не зможуть стати "герцогинями".