У групи Mad Heads, авторів гучних хітів «На морі» і «Надія є», була дворічна творча перерва, з тих пір як фронтмен, Вадим Красноокий, переїхав на ПМЖ до Канади. Фанати встигли скучити за їх драйвовою музикою, але ось тепер Вадим представив абсолютно нехарактерний для нього, дуже глибокий і ліричний трек «Прощавай».

В тексті пісні Красноокий відверто розповідає про те, чому поїхав з України, і які почуття при цьому зазнав. З країною виконавець розлучався, як з коханою дівчиною – з болем, але надією впустити в своє життя щось нове.

Ця пісня для Вадима з розряду дуже особистого. Красноокий написав її про свої внутрішні терзаннях, глобальні змін в особистому та професійному житті. Але, як істинний творець, Вадим написав її так, щоб кожен слухач знайшов у ній щось своє. Адже кожен з нас в цьому житті відпускав якийсь певний період, людину, або подію, і прощався – з болем, але розуміючи, що це необхідно.

"У цьому світі нічого не буває назавжди. Все закінчується, як погане, так і хороше. Хочемо ми цього чи ні, але нам усім доводиться відпускати, прощати і рухатися далі. Це безумовно боляче, але так само і дає надію впустити в своє життя щось нове. Ця пісня – той самий момент переходу від одного етапу до іншого, як маленька смерть і відродження. Для мене особисто це пов'язано з рішенням отримати досвід виживання в чужій країні і почати все з нуля. Це дуже цікавий експеримент для того, щоб відчути чого ти стоїш сам, без друзів і підтримки. Тільки виходячи із зони комфорту людина здатна реально оцінити себе і свої можливості" – розповідає лідер гурту Mad Heads Вадим Красноокий.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай.иа писав про те, як живе Любомир Мельник – найшвидший піаніст у світі, який також виїхав з України. У матеріалі йдеться про творчий шлях генія. До речі, Мельник зовсім не планує повертатися в Україну – йому комфортніше проживати за кордоном. В одному зі своїх інтерв'ю піаніст зізнавався, що одного разу приїзд на батьківщину після довгої розлуки шокував його в негативному сенсі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що беззмінний лідер гурту Тартак Олександр Положинський написав емоційний хіт для футбольних уболівальників. Відео швидко розлетілася по всьому Інтернету, а пісня тепер нерідко звучить зі стадіонів.

І наостанок – відмінна новина! Скоро в Київ приїжджає з концертом легендарний співак та композитор Стінг. Дізнайтеся, коли це буде і де купувати квитки.