Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімком. Судячи з того, що телезірка сфотографувалася зі склянкою кави, це відбувалося вранці.

Так, на фото Маша позує в стильному вбранні. На ній довга зелена спідниця з чорно-білими горизонтальними смужками і біла блузка, яку майже не видно за яскраво-зеленим плащем. На ніжки Єфросиніна взула блискучі сріблясті черевики. Телеведуча дивиться в сторону і весело регоче.

Варто відзначити, що Маша Єфросиніна позує на фото сидячи на з краю багажника автомобіля. За її спиною видно, що багажнику машини стоять пакети з покупками, а поруч з ними Машина сумочка – теж зеленого кольору.

Шанувальники телеведучої в захваті від її образу і засипають її коментарями з компліментами. Багато також зазначили, що Єфросиніній дуже личить зелений колір.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Як завжди, чудова! Лук – бомба!", "Дуже личить цей зелений колір. Дуже", "Красива", "Дуже красиво! Зелений йде дуже красивим шатенкам", "Яка краса", "Краса, костюм супер", "Шикарна дівчина", "Який гарний зелений", "Вам дуже йде такий соковитий зелений", "Дуже стильно. Я теж люблю зелений в натуральних відтінках. Тільки взуття не дуже підходить. Ну це моя думка. Може я і не права", - пишуть користувачі в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Єфросиніна розкрила всі карти. Телеведуча поділилася з шанувальниками милим знімком і розповіла про правила свого життя. "Мої правила кожного дня. Посміхайся. Проходь пішки мінімум 30 хвилин в день. Цілуй коханих людей (без обмежень). Дізнавайся щось нове. Роби мінімум одну корисну справу", - розповіла Маша Єфросиніна у підписі до фото.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.