Ольга Цибульська здивувала шанувальників своїм новим кліпом

Відомо, що знялася у відео сім'я телеведучого Григорія Решетника. Всі, хто вже встиг оцінити новинку співачки, не зупиняються коментувати хіт.


На цей раз Ольга Цибульська відкрилася зовсім з іншого боку. У новому відеокліпі "Дівчинка", який вже є у відкритому доступі ведуча і співачка виконує роль покоївки. Їй вдалося створити образ скромної покоївки, яка працює в заможній родині. Однак в один момент їй це перестає подобається, і вона перетворюється в справжню бестію. В будинку влаштовує повний бардак, до чого не готові не тільки господарі будинку, але і сама Цибульська.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


якщо ви ще не бачили кліп, саме час представити, що може створити амбіційна дівчина в пориві прояви свого істинного характеру.


Найімовірніше, це можливість ще раз нагадати кожній жінці, яка вона є насправді. В нашій плоті живе пустунка, яка час від часу прокидається і починає творити, ну або витворяти.

"Це відео нагадає жінкам, що в кожній з нас живе маленька пустунка, яка хоче свята. Всім дівчаткам без винятку – і домогосподаркам, і бізнесвумен треба балувати себе і хоч іноді давати повну волю своїм бажанням", – прокоментувала Оля.


Всі події за сюжетом відбуваються в будинку провідного Григорія Решетника. Він зазначив, що якщо б такий бардак влаштувала їх покоївка, її б на наступний день довелося звільнити.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що Дорофєєва повертається на паркет "Танці з зірками" в новій ролі.

Знаменитості повністю повернуться у казковий світ дитинства, щоб продемонструвати глядачам свої спогади з минулих років, свої дитячі фотографії та особисті історії.


Як повідомляв портал "Знай.uа", DZIDZIO показав свій "Перший раз", відео.


"Знай.uа" писав, что Ольга Цибульська порівняла себе з Меган Маркл, і ось що з цього вийшло.