Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram. Варто відзначити, що це рекламний пост, в якому Кардашьян піарить свій косметичний бренд.

На фотографії Кім Кардашьян позує топлес в одних тільки фіолетових лосинах з маленькою дитиною на руках. Дитя, до речі, теж повністю голе. Модель ніжно притискає молодшу дочку Чикаго до грудей, таким чином прикриваючи свою наготу. Варто відзначити, що позує Кардашьян прикривши яскраво нафарбовані очі, а її густе волосся спадає на плечі.

Треба сказати, що шанувальники неоднозначно відреагували на цю фотографію у записі Кім Кардашьян. Багатьом дуже сподобалася крихітка Чикаго, а ось деякі вважають публікацію таких знімків неприпустимим. Тим більше, що це рекламний пост, в якому світська левиця рекламує власний бренд.

"Це настільки красиво. Її любов до дитини", "Чикаго, ймовірно, є однією з найкрасивіших дітей, яких ви коли-небудь бачили", "Одержимий цією фотографією. Чудова дитина!", "Дуже емоційне фото", "Кім, це так прекрасно", "Дитина – настрій", "Всі троє діточок схожі на тата", "Їй не варто використовувати свою дитину, щоб привернути увагу, у неї і так багато підписників", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Кардашьян опублікувала спокусливе фото з незнайомцем. На знімку Кім Кардашьян позує в компанії темношкірого красеня, який до того ж повністю голий. Сама світська левиця з'явилася на знімку у відвертому бежевому купальнику закритого типу. Пишна шевелюра зірки спадає на плечі, а на її обличчі яскравий золотистий макіяж. Обидва герої фотосесії сидять на табуретці, яка більше нагадує бочку. Кім Кардашьян спокусливо вигнула спину, сперши її на руку темношкірого манекенника. При цьому вона дивиться в камеру, а її супутник взагалі мрійливо закрив очі.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян напнула штору для душу і розмалювала дочку.