На 9-й день після трагічного ДТП, в яке потрапила група артистів популярного в Україні проекту “Дизель-шоу”, в мережі з’явилося неймовірно щирий і пронизливий міні-фільм, присвячений загиблій в аварії Марині Поплавській.

"Ми будемо жити і творити, як ти того хотіла", - запевняють у кадрах колеги Поплавської.

"Дизель Студіо" опублікувала відео зранку в неділю, 28 жовтня. Саме сьогодні виповнюється дев’ятий день після загибелі артистки.

“У цьому фільмі ми покажемо ексклюзивні кадри інтерв’ю, фото і відео, які раніше не публікувалися”, – йдеться в анонсі фільму.

Відео містить три основні лінії життя народної улюблениці Марини Францівни Поплавської.

"Королеві гумору присвячується", – так починають свій міні-фільм автори відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


У "Великий гумор" Поплавська потрапила завдяки своєму природному позитиву і неймовірній артистичності. Головним трампліном у кар’єрі Поплавської як акторки гумористичного жанру стала команда КВН "Віртуози Житомира".

На кадрах перед глядачем також проходять багато світлин Поплавської з її дитинства і юності, а також відео зі школи, у якій артистка викладала українську мову та літературу. 20 років Марина віддала в якості викладача української мови 33 школи міста Житомира. Поплавська випустила три класи.

"Все, про що я мріяла – здійснилося", – в одному з інтерв’ю зізналася Марина.

"Любити Україну треба не "язиком" і навіть не мовою, а серцем і душею", – в одному зі своїх виступів на сцені сказала Марина Поплавська.

https://www.youtube.com/watch?v=nzN_FznGrAc&feature=youtu.be

Нагадаємо, зірки відомого гумористичного проекту ''Дизель Шоу'' вперше звернулася до своїх шанувальників з офіційною заявою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поплавська незадовго до загибелі залишила пост, що розриває серце на дрібні шматочки.

Також "Знай.ua" писав, відомий український актор, учасник популярного "Дизель Шоу" Олег Іваниця повідомив про свій вихід з проекту, оскільки не уяляє собі його без Марини Поплавської.