Популярна українська телеведуча та учасниця "Танців з зірками" Леся Нікітюк прийшла на одну зі столичних вечірок на честь Хеллоуїна в незвичному образі. Фотографії вона виклала у соцмережу Instagram.

На знімках зірка зображена в образі культової голлівудської зірки Мерилін Монро. Дізнатися її можна з білої сукні та зачіски. При цьому яскрава червона помада на губах Никитюк була злегка розмазана, а на плечах були помітні намальовані синці і цараппины - Леся додала образу трохи "чортовини" на честь Хеллоуїна.

Леся Нікітюк 31: знаменитість показала, як святкує день народження.

"Це була фантастична Хелловінська ніч", – підписала знімки Леся.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому образ вона доповнила чорними туфлями-човниками від Dior, клатчем і особистого шубою, наброшеной на плечі.

Нагадаємо, раніше українська письменниця Леся Нікітюк, яку ми всі знаємо за проектом "Орел і Решка", а віднедавна ще "Танці з зірками", не любить говорити про особисте життя.
Частенько називає себе "простою дівчиною з Хмельницька", яка зовсім не страждає від зіркової хвороби, на відміну від деяких її колег. Днями вона вирішила привідкрити завісу своєї участі в шоу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у шоу "Танці з зірками", де наполегливо готується до кожного випуску. Так, художник часто критикує один з суддів проекту Влад Яма, яким з допомогою Сергія Бабкіна Леся присвятила цілу пісню.

Також "Знай.uа" писав, що ось так поворот: гаряча учасниця шоу "Танці з зірками" присвятила пісню Владу Ямі.

Колишня ведуча популярної телепрограми «Орел і решка» Леся Нікітюк, присвятила чуттєву пісню одному з суддів проекту Владу Ямі.