Всесвітньо відома світська левиця, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, Кім Кардашян неабияк розбурхала мережу, представивши нову відверту фотосесію з рекламою власного бренду косметики KKW Beauty.

Кожне нове фото світської левиці викликало все більше обговорення.

Спершу Кім Кардашян позувала оголеною з невідомим темношкірим чоловіком, який також представ на фото без одягу. Потім користувачів приголомшили відверті знімки у ліжку, а згодом мережа вибухнула обговоренням того, як Кардашьян зменшила фотошопом свою найлегендарнішу частину тіла у кампейні KKW Beauty.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Та найбільше шанувальників вразило останнє фото Кім Кардашян. Зірка реаліті-шоу долучила до фотосесії свою 9-місячну доньку Чикаго, оголовши для цього свою крихітку.

Нове фото Кардашян опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Моя небесна дитина", – підписала зірка фото.

Однак багато користувачів у коментарях назвали це "знущанням над дитиною" і "ганьбою". Проте прихильники Кім Кардашян заявили, що на знімку усе виглядає естетично.

"Чикаго – найкрасивіше маля, якого я бачив за все своє життя", "Дуже зворушливо", – пишуть шанувальники світської левиці.

Нагадаємо, дружина Каньє Уеста, нещодавно вразилаила журналістів і фоловерів в соцмережах відвертим і трохи безглуздим зізнанням: виявляється, Кім одягає на себе кілька комплектів стягуючої нижньої білизни.

Кардашьян розповіла, що надягає по два-три комплекти білизни, що стягує, щоб здаватися стрункішою. Цей "рецепт стрункості" світська левиця рекомендує дівчатам, якщо потрібно терміново "схуднути" перед виходом у світ, або якщо вони ще не привели себе у форму після вагітності. Сама Кардашьян теж вдавалася до цієї хитрості після пологів регулярно, щоб виглядати стрункішою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім Кардашьян зменшила фотошопом свою найлегендарнішу частину тіла для реклами власного бренду косметики KKW Beauty.

Також "Знай.ua" писав, Кардашьян опублікувала спокусливе фото, на якому вона постала в компанії повністю голого темношкірого красеня.