Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила у черговий скандал. Так, артистка виконала свій новий хіт наживо в шоу "Ночной Контакт", однак замість цього на її голос наклали фонограму.

"Зараз буде пост кошмар, рєбят. Давайте спочатку і про головне - Я НІКОЛИ НЕ ПРАЦЮЮ ПІД ФОНОГРАМУ ⛔️
На найскладніших майданчиках, я відчайдушно б'юся за живий звук і досить успішно. Яке ж було моє здивування, коли раптом, у програмі @nochnoikontakt , я побачила себе жорстко співаючою під фанеру. Я, здається, і вже 7млн глядачів. Дивно, адже я співала наживо. Ми почали обривати телефони редакторам і режисерам. На що нам перше сказали, що це все через те, що мій DJ їх підвів, не вислав доріжку якусь ( яку !) і взагалі вони до нього дзвонили і не додзвонилися і звинуватили мою команду в непрофесіоналізмі . Я попросила скріншоти недодзвону, на що редактор прямо сказала - всі відповіді дам вам в понеділок, у мене сьогодні неділя, я відпочиваю. Та я не проти відпочинку, навіть трохи заздрю. Просто попросила передати, що так не можна і я дуже хочу розібратися. Набрала ведучого, який був в шоці і через деякий час мені переслали повідомлення від креативного продюсера в яких говорилося, що виявляється звукорежисер на майданчику просто не записав мій голос і всі весело, вирішили просто накласти плюсик на мій виступ і піти в неділю. Не сказавши нам ні слова...Свою думку я висловлю на своїй кухні. Це просто факти, але мене вони не хвилюють. Мені дуже важливо, щоб ви знали, що я ніколи вас не обманюю і не обману. Я співаю всім серцем і душею. Співаю як вмію, добре чи погано, судити тим, хто мене слухає, любить чи не любить, але я співаю вживу! І мені дуже шкода, що так вийшло .. Всім #ШАНТАРАМ", - поскаржилася фанатам Седокова. Фоловери у свою чергу підтримали співачку, проте зазначили, що не одна вона співає пісні наживо.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.