Останнім часом у житті Ані Лорак настала чорна полоса - чоловік-зрадник добряче попсував нерви співачки, а тепер ще й фанати ладні поглузувати із неї при кожній нагоді.

Основная
Ани Лорак

Відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва кинулася на захист подруги, пишуть ЗМІ.

Лілія Подкопаєва, олімпійська чемпіонка
Лілія Подкопаєва, олімпійська чемпіонка

Подкопаєва зазначила, що опальна співачка Ані Лорак, яка активно виступає в РФ, залишається частиною її сім'ї.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відповідаючи на питання, як спортсменка може пояснити гастрольну діяльність хрещеної матері своєї дочки в країні, яка розв'язала війну з Україною, Лілія сказала, що політичні маніпуляції дуже сильно можуть зашкодити іміджу, але вони ніколи не завадять дружбі.

"Кароліна була, є і буде частиною нашої сім'ї. Це людина, яка дарує радість і емоції, виходячи на сцену", - сказала Подкопаєва.

Лілія Подкопаєва, олімпійська чемпіонка
Лілія Подкопаєва, олімпійська чемпіонка

Також вона нагадала шанувальникам, що саме Лорак знайомить багато країн світу з красою української пісні.

"Вона виступає не тільки в Російській Федерації, а по всьому світу. Ця дівчина співає українською мовою. Вона говорить про традиції, до того ж з любов'ю, а не просто для галочки", - резюмувала Лілія.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, Ані Лорак, на почуття смаку і стилю якої рівнялися безліч прихильниць, а тепер від неї відвернулися українські фанати, останнім часом відчутно здає позиції.

Ані Лорак
Ані Лорак

Знімки, які викладає співачка в Instagram, викликають все більше критики фоловерів. Вони то пишуть, що Кароліна виглядає останнім часом старше своїх років і сильно втомленою, то не гребують відверто жорсткої критики.

Нещодавно Кароліна виклала в Instagram фотографію, де позує в блискучому платті і перуці, яка виглядає дуже штучно і дешево. Прихильникам не сподобався новий імідж співачки, і на Кароліну посипалися образливі коментарі. Фоловери і хейтери порівнюють артистку з офіціанткою в дешевій забігайлівці і припускають, що кадр зроблений з важкого похмілля.


Як писав раніше Знай.ua, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні.

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що Ані Лорак похвалилася спільним фото з донькою Софією, однак фанати звернули увагу на дивну зачіску.