Хелловін одне із найяскравіших свят у році, і тому багато зірок Голлівуду обожнюють його. У цей день можна продемонструвати власний стиль і фантазію, примірявши на себе новий образ. Про найбільш яскраві костюми зірок читайте в матеріалі Clutch.

Хелловін щорічно святкують 31 жовтня, однак у цьому році зіркам не зовсім пощастило - свято випало на середу, тому вечірки довелося перенести на вихідні. Знаменитий актор Джордж Клуні разом зі своїм бізнес-партнером Ренді Гарбером, який є чоловіком Сінді Кроуфорд, зустрічали гостей в Беверлі-Хіллз. На вечірці Casamigos Halloween Party, знаменитостям запропонували випустити своїх внутрішніх демонів. Хто ж з них впорався краще за всіх?

Сінді Кроуфорд, Ренді Гербера і Джорджа Клуні

Зоряні господарі вечора Сінді Кроуфорд, Ренді Гербер і Джорджа Клуні вбралися в костюми стюардеси і пілотів.

Діти Сінді — Кайя і Преслі Гербер

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

17-річна Кайя Гербер з'явилася в образі рок-зірки і бунтарки Джоан Джетт. Юна модель одягла перуку і тимчасові тату, а фігуру підкреслила обтягуючими шкіряними штанами. Її 19-річний брат Преслі, мабуть, не знайшов собі кумира і просто вирішив скласти пару сестрі.

Кендалл Дженнер з'явилася в сексуальному образі в стилі 70-х

Зої Кравіц з'явилася в дуже оригінальному образі вампіра-домосіда

Кароліна Куркова вирішила стати ретро-джентельменом

Нікі Хілтон з'явилася в образі... Періс Хілтон

Ніна Добрев здивувала усіх образом немовляти

Ніна Добрев вибрала незрозумілий, але дуже яскравий образ

Нагадаємо, які яскраві зоряні костюми на Хеловін з'явилися на вечірці у Хайді Клум.

Як раніше повідомляв Знай.ua, добірка найбільш креативних костюмів на будь-який смак на найстрашніше свято року.

Також Знай.ua писав, візажисти і майстри боді-арту використовували свої творчі здібності, щоб перетворити свої попи в гарбузи для святкування самого містичного свята в році - Хелловіна.