Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами.

Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото в сексуальный спідній білизні зі своєї чергової колекції.

На знімку модель позує в чорному комплекті з квітковим принтом і мереживними вставками. Красивий бюстгальтер вигідно підкреслює пишні груди Ешлі, а трусики приховують всі недоліки фігури. Але, треба визнати, що не обійшлося і без фотошопу, яким відретушували всі складочки і целюліт на тілі моделі.

Зазначимо, що на знімку Грехем позує з розпущеним волоссям і легким нюдовим макіяжем на обличчі. Дівчина впевнено дивиться в камеру, демонструючи свої чудові форми. "Моя колекція "Будуар" прибула! Це сексуально, кокетливо, і підходить для ваших округлостей", - підписала фото Ешлі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нове фото в записі пишнотілої моделі.

"Красива жінка", "Це настільки неймовірно сексуально", "Мій бог, це чудово", "Ти чарівна", "Сексуально і дорого", "Ти виглядаєш дуже мило", "Сексі", "Дуже стильно", "Не можу надивитися. Дуже красиво", "Спасибі за ваше сильне розширення прав і можливостей жінок – незалежно від їх розміру!", "Виглядають так здорово", - пишуть захоплені фоловерів.

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.